Betaalmethodes

Bij ons kunt u uw bestelling op verschillende manieren betalen: iDeal, Overboeken, Contant of per pin in de winkel bij afhalen. Op welke manier u betaalt beslist uzelf.

Wij werken samen met Mollie voor de afhandeling van alle betalingen. Mollie is een zogeheten ‘payment provider’ die de betalingen verzorgt voor een groot deel van alle webshops in Nederland. Mollie zorgt ook voor Second Sale dat alle betaalverkeer via onze site volledig veilig en transparant gebeurt.

iDeal  (Online Betalen – Gratis)
U selecteert onderaan de pagina bij betaalmethode ‘iDEAL’ uw bank en klikt op ‘bestelling plaatsen’. Wij vragen u om uw bestelling en contactgegevens goed te controleren alvorens u op ‘bestelling plaatsen klikt’. Nu leiden wij u automatisch naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie, waar u kunt inloggen op de uw vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u vervolgens middels iDeal de betaling voldoen.

Betalen in de winkel
Heeft u een bestelling online gereserveerd, die u wilt komen afhalen in onze winkel? Dan kunt u natuurlijk gewoon in de winkel betalen. Hier kunt u pinnen of contant afrekenen. Met een creditcard betalen in onze winkel gaat niet!