Gratis ophaalservice

Heeft u thuis goederen staan die geschikt zijn voor een tweede leven? Neem dan contact op met een van onze vestigingen voor het maken van een ophaalafspraak. Wij komen dan uw goederen, gratis, bij u thuis ophalen. Voor we een afspraak met u maken informeren we eerst naar welke goederen u thuis heeft staan. We bekijken dan samen met u of deze goederen geschikt zijn voor een tweede leven. Soms vragen we u een foto te maken, bijvoorbeeld om de staat van een bankstel te controleren. 

Voor de gezondheid van onze medewerkers hanteren we de onderstaande voorwaarden als u goederen aanbiedt die wij bij u komen ophalen. Bij het maken van een ophaalafspraak kan het zijn dat een collega u vraagt naar onderstaande voorwaarden.

  • Bij voorkeur de goederen aanbieden op de begane grond op een centrale plek welke goed bereikbaar is voor de vrachtwagen en chauffeur.

  • Indien goederen buiten klaar staan, dan dienen deze zo nodig afgedekt te zijn tegen weersinvloeden.

  • Flat /appartementengebouw. Bij aanwezigheid van een lift, de goederen graag zo dicht mogelijk bij de lift aanbieden. Indien geen lift aanwezig, dan dient het trappenhuis ruimte te bieden aan twee mensen met vrije doorgang. De goederen mogen dan niet zwaarder zijn dan 12 kilo. Goederen zwaarder dan 12 kilo dienen op de begane grond te staan.

  • Bij een camping /recreatiepark. Bij voorkeur aanbieden bij de ingang van de camping /het park. De chauffeur rijdt alleen de camping /het park op, wanneer de ophaallocatie goed bereikbaar is voor de vrachtwagen en toegestaan is dat de slagboom voor de chauffeur wordt geopend.

  • Onze medewerkers mogen geen goederen uit een schuur of garage halen, als u niet aanwezig bent, tenzij u dit schriftelijk aan ons heeft aangegeven.

  • Meubels moeten vervoerbaar worden aangeboden en zo nodig door u worden gedemonteerd. Onze medewerkers demonteren uw meubels niet.

  • Klein huisraad en losse spullen aanbieden in een doos of zak.

  • Kleding aanbieden in een afgesloten zak.

  • De chauffeur en onze medewerkers zijn gerechtigd om goederen te weigeren.

Bereid een ophaalafspraak zelf goed voor.

Komen wij goederen bij u ophalen? Zorg dan dat de goederen klaar staan voor onze ophaalservice. Mocht het u lukken, probeer dan de goederen op de begane grond aan te bieden. We zouden het daarnaast prettig vinden als de goederen stof-en-vuilvrij zijn. Heeft u meerde losse goederen die u aan ons mee wil geven? Verzamel deze dan bij elkaar in een doos, tas of krat. Op deze manier kunnen onze collega’s uw spullen snel ophalen.

Milieubewust

Het aanbieden van goederen aan een kringloopwinkel is duurzaam en draagt bij milieubewust leven. Uw goederen krijgen een tweede leven of worden milieuvriendelijk afgevoerd. Second Sale probeert ook afgeschreven goederen een tweede leven te bieden. Wist u dat wij bijvoorbeeld van oude lichtarmaturen nieuwe moderne lampen maken? Dit doen we onder andere door Lp’s, glas en (drank)flessen te gebruiken. Wilt u hier meer over weten? Vraag er naar in onze vestiging in Roosendaal.