Second Sale staat midden in de samenleving, we ondernemen sociaal een duurzaam. Dit doen we door goederen een tweede leven te geven en onnodige afvalstromen tegen te gaan. Door gebruikte goederen, voor een zacht prijsje, te verkopen bieden we iedereen in de maatschappij kansen om te beschikken over kwalitatieve goederen. Goederen die niet geschikt zijn voor de verkoop voeren we duurzaam af zodat deze, waar mogelijk, gerecycled kunnen worden.

Verduurzaming staat centraal binnen onze organisatie. Doet doen we door steeds opnieuw deel te nemen aan diverse sociale initiatieven. We breiden ons sociale netwerk uit waardoor we nog meer mensen een betaalde baan kunnen bieden binnen onze organisatie. In onze winkels bieden we steeds meer mogelijkheden voor dagbesteding en stages. Ook zorgen we, samen met de lokale gemeentes en afvalverwerkingsbedrijven voor een duurzame verwerking van goederen die niet geschikt zijn voor een tweede leven. Dit doen we door afgeschreven goederen te demonteren en recyclebare onderdelen aan te bieden aan verwerkingsbedrijven. Daarnaast zorgen we ervoor dat alleen samen werken met milieuvriendelijke afvalverwerkingsbedrijven welke proactief bezig zijn met milieubelangen en de vermindering van de uitstoot van Co2.

Dat kunnen we niet zonder gedreven personeel, daarom zoeken we voor onze (hoofd)vestiging in Roosendaal uitbreiding op ons gemotiveerde team!

We zijn per direct op zoek naar een:

  • Winkelmedewerker        (8-40 uur)
  • Magazijnmedewerker    (16-40 uur)

Meer weten?
Lees dan verder op: Werken bij Second Sale

Dit bericht delen? Kies uw platform