Levertijd & verzendkosten

Heeft u een bestelling geplaatst via onze webshop? Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of liggen deze niet op onze hoofdvestiging, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €3,50,- voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • €7,50,- voor bestellingen, in vorm van pakketpost, onder de € 100- 
  • Bestelt u voor meer dan 100 euro? Dan zijn de verzendkosten gratis!

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL. Bestelt u een product wat niet te leveren is via onze pakketbezorger? Dan komt Second Sale het product aan huis bezorgen. Hiervoor gelden speciale aflevertarieven afhankelijk van uw woonplaats. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 22:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.