De afgelopen maanden zijn wij, in samenwerking met Webcompleet, druk bezig geweest met de ontwikkeling van de website die op dit moment voor u op het scherm staat. Het doel van deze website? U zo goed mogelijk informeren over onze producten en diensten en het u op een veilige manier mogelijk maken om artikelen te bestellen.

Dat laatste doet u door te navigeren door onze webshop, u vindt hier een klein deel van het assortiment van Second Sale. Dagelijks ontvangen we meer dan 150 nieuwe producten in ons magazijn, het is voor ons helaas onmogelijk om alle producten in onze webshop toe te voegen. Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze twee vestigingen in Roosendaal of Steenbergen.

Snelle verzending
Onze medewerkers in ons distributiecentrum doen er alles aan om de producten zo spoedig mogelijk aan u te verzenden, zo heeft u het door u bestelde product zo snel mogelijk in huis! Dit kan wanneer het door u bestelde product in onze winkel of het distributiecentrum in Roosendaal ligt. Indien u voor Is dit niet het geval? Dan kan het zijn dat het door u bestelde product een dag later bij u aankomt.

Veilig betalen
Via onze webshop kunt u betalen via IDeal, dit is veilig en gratis. Komt u de bestelde producten liever ophalen? Dan kunt u betalen in een van onze vestigingen!

Nieuwsbrief
Wist u al dat wij ook een nieuwsbrief hebben? Deze versturen wij enkele keren per jaar, zo blijft u altijd op de hoogte over onze organisatie en tippen wij u als er interessante producten zijn binnenkomen. Staat u nog niet op onze maillijst? Neem dan contact met ons op via: communicatie@secondsale.nl

Dit bericht delen? Kies uw platform