Ontruiming na overlijden

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Een periode waarin u veel moet regelen rondom het overlijden van uw nabestaande, er zijn veel instanties mee gemoeid terwijl u ook nog daadwerkelijk afscheid moet nemen van uw dierbare. Soms komt daar ook nog de ontruiming van een (senioren)woning bij kijken. Vaak verwachten verzorgingstehuizen van u dat een woning op zeer korte termijn wordt leeggemaakt. Mogelijk kan het u helpen deze taak uit handen te geven aan ons. U hoeft dan alleen nog maar de waardevolle spullen uit de woning te halen waarna ons team de woning integer en professioneel ontruimt. 

Wat haalt u zelf uit de woning?

  • Waardevolle spullen (sieraden, contant geld, verzamelobjecten)

  • Persoonlijke papieren van de overledene

  • Goederen met emotionele waarde

Aanvullende diensten bij ontruiming

Het kan zijn dat de verhuurder van de woning u vraagt de woning casco op te leveren. Dit betekend dat de woning ontdaan moet worden van tapijt, laminaat en dat mogelijk de muren hersteld moeten worden. Ook dit kan ons team van professionals voor u doen. Dit zijn aanvullende ontruimingsdiensten.

Voor de extra ontruimingsdiensten brengen wij extra kosten in rekening. Dit is noodzakelijk omdat restanten uit de woning afgevoerd dienen te worden, omdat we dit duurzaam willen doen, zijn daar kosten aan verbonden.

Vraag nu gratis een offerte aan!

Wij kunnen u helpen met de volgende diensten:

  • Het verwijderen van vloerbedekking en laminaat

  • Het verwijderen van spijkers in de muren en het dichten van gaten in de muren

  • Het verwijderen van zonwering en insectenhorren

  • Het verwijderen van gordijnrails en gordijnen

  • Het schilderwerk terugbrengen naar de originele staat

Second Sale garandeert integriteit en professionaliteit
Professionaliteit en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Mogelijk heeft u wel eens gruwelverhalen gehoord over een woningontruiming. Een nabestaande die honderden euro’s bewaard in het stiksel van de gordijnen en een ontruimer die dit niet netjes meldt. Onze ontruimers houden gedurende het traject contact met u en zullen dit soort vondsten netjes bij u aangeven. Ook zullen zij er u op wijzen als u bepaalde goederen laat staan welke veel (verzamel)waarde hebben.