Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u een aantal veelgestelde vragen over woning- en bedrijfsontruiming met onze antwoorden. Zit u vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u zo goed mogelijk proberen te informeren.

De uiteindelijke kosten worden bepaald door verschillende factoren. Een eenheidsprijs noemen is dan ook niet mogelijk. De prijs is afhankelijk van de volgende vragen:

– Hoe groot is de woning?

– Moet de vloerbedekking verwijderd worden en ligt hij vast of los?

– Hoe is de toegankelijkheid van de woning?

– Is er een lift of moet een verhuislift worden ingezet?

– Hoeveel boedel is er nog aanwezig en heeft deze nog waarde?

– Zijn herstelwerkzaamheden noodzakelijk?

– Is er veel afval dat afgevoerd moet worden?

Om een duidelijke prijsopgave te maken, is het voor ons belangrijk om kennis te maken en de situatie in te schatten. Dit kan door een offerte aanvraag te doen via onze website of door met ons telefonisch contact op te nemen op het nummer 0165-520410.

Ja. Wij komen gratis en vrijblijvend langs om kennis te maken en een offerte op te stellen.

Dit is in overleg mogelijk. Indien voor ons waardevolle spullen achterblijven, zullen wij de waarde verrekenen in de offerte. U moet hierbij denken aan antiek, design, recent witgoed en andere artikelen die wij op waarde schatten.

Wij vragen u alleen om de persoonlijke spullen uit te zoeken die u wilt bewaren, verhuizen of opslaan.

Voor het maken van een offerte kunnen wij altijd op korte termijn langskomen. Wij kunnen indien nodig spoedontruimingen verzorgen. Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk een afspraak te plannen.

Nee. In veel gevallen is bezem- of stofzuigerschoon voldoende.

Nee. Het ontruimen en schoonmaken van een woning waar iemand om het leven is gebracht of suïcide heeft gepleegd is gespecialiseerd werk. Second Sale kan dit niet leveren.

Als het voorkomt bij de ontruiming dat er stukken vervoerd moeten worden naar elders dan is dat eventueel mogelijk.

Mocht u vraag hier niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons een mail sturen naar info@secondsale.nl of telefonisch op het nummer 0165-520410.