Woningontruiming

Second Sale is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, dit doen wij op een professionele en integere wijze. Wij zijn er ons van bewust dat een ontruiming van een woning altijd gepaard gaat met emoties, u gaat immers afstand doen van uw eigen spullen of die van een nabestaande. Daarom kijken we samen met u hoe we de woning gaan ontruimen. Na de ontruiming zorgen we er voor dat de goederen een tweede leven krijgen of dat ze duurzaam verwerkt worden.

  • Woningontruiming binnen één dag*

  • Gratis inventarisatie

  • Vrijblijvende offerte

  • Een vast aanspreekpunt

  • Professionele en discrete ontruiming

  • Meer dan vijf jaar ervaring

Hoe werkt het?
U neemt contact op met een van onze vestigingen. Onze specialist zal u een aantal vragen stellen over de ontruiming en u persoonlijke uitleg geven over wat er u te wachten staat. We maken met u een afspraak op de locatie die ontruimt moet worden. Tijdens deze afspraken maken we een inventarisatie en leggen we u uit hoe het verder gaat. U krijgt kort na deze afspraak een vrijblijvende offerte toegestuurd. 

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte plannen we een afspraak voor de woningontruiming. Voordat wij de woning komen ontruimen heeft u zelf de waardevolle spullen uit de woning gehaald. Second Sale garandeert een woningontruiming binnen één dag, professioneel en zorgeloos. We leveren na de woning na de ontruiming bezemschoon op. 

Second Sale maakt samen met u passende afspraken over hoe wij uw woning ontruimen. De woning wordt dan ook altijd afgeleverd zoals wij dat met u hebben afgesproken.

Vraag nu gratis een offerte aan!

Professionele woningontruiming

Mijn naam is Ferry Middelkoop, ik ben uw aanspreekpunt gedurende uw ontruiming. Ik kom bij u langs voor de inventarisatie en ik ben ook aanwezig op de dag van de ontruiming. Samen met mijn team zullen wij u ontzorgen tijdens de ontruiming van uw woning. Heeft u vragen? Schroom dan niet om mij te bellen!

Maak een afspraak

Zeeland en West-Brabant
Second Sale ontruimt in Zeeland en West-Brabant. Binnen deze regio kunnen wij scherpe tarieven garanderen. 

Woont u buiten onze regio? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons, wij denken graag met u mee. De mogelijkheid bestaat echter dat een woningontruimer bij u in de buurt u scherpere tarieven kan bieden.

Aanvullende ontruimingsdiensten
Second Sale biedt ook aanvullende diensten aan tijdens het ontruimen van een woning of een bedrijfspand. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het ontruimen van een woning? Neem dan contact op met onze specialist.

Ontruimen binnen één dag*
Second Sale garandeert een woningontruiming binnen één dag, op deze manier wordt het ontruimen van uw woning geen langdurig traject.
*Uitgezonderd bovengemiddeld grote woningen.