>
 
In verband met onze planning en de capaciteit van onze vrachtwagen wil Second Sale graag precies weten wat zij gaan ophalen bij u thuis.
Goederen dienen op de begane grond klaar te staan. Goederen die niet op de begane grond klaar staan nemen wij niet mee.
Flat/appartementengebouw: Bij aanwezigheid van een lift, de goederen zo dicht mogelijk bij de lift aanbieden. Bij het ontbreken van een lift dienen de goederen klaar te staan op de begane grond.
Kleine goederen graag in dozen verpakken. Wij nemen geen grote hoeveelheden onverpakte goederen mee. Textiel kunt u bijvoorbeeld in vuilniszakken doen.
Onze medewerkers mogen geen goederen uit schuur, garage of onder uw carport vandaan halen als u niet aanwezig bent. Houdt u hier rekening mee.
Bij een camping/recreatiepark: U kunt alleen goederen aanbieden bij de ingang van het park.
 
 
 
 
 

OphalenOphalen is voor ons geen enkel probleem, wij halen uw goederen gratis en zorgvuldig bij u op. Voor het maken van een afspraak of informatie wat betreft onze ophaaldagen en tijden belt u met onze medewerkers op het nummer 0165 - 520 410. Second Sale haalt ook goederen bij u thuis op. Voor het ophalen van goederen bij u thuis hanteren wij een aantal voorwaarden:
Het kan voorkomen dat onze medewerkers goederen niet meenemen omdat ze niet herbruikbaar zijn. Indien u het niet eens bent met de beslissing van de medewerker dan kunt u dit kenbaar maken door middel van ons klachtenreglement wat u op onze website kunt vinden.