>
Huur een verkoopplek!
Naast de inkoop en verkoop van Second Sale Roosendaal is het nu ook mogelijk om uw spullen bij ons te verkopen. Je hoeft hierbij niet aanwezig te zijn, wij regelen voor u de verkoop in onze nette en overzichtelijke winkel.

Heb je altijd al een winkeltje willen beginnen? Zit het ondernemen in jouw bloed? Grijp dan nu jouw kans...

Wij hebben de oplossing voor U!

Het is bij ons mogelijk om vanaf n week verkoopplek te huren. Je bepaalt zelf de verkoopprijs, etaleert je spullen en wij verkopen deze vervolgens voor jou. De opbrengsten zijn 100% voor jou!
Hoe werkt dat dan?

Je huurt een of meerdere verkoopruimtes (zie foto) voor minimaal n of meerdere weken. Tijdens de huurperiode is dit jouw verkoopplek.

Bij online inschrijving kan je zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Hiermee krijg je toegang tot jouw persoonlijk account. Dit heb je nodig om online jouw verkopen te kunnen volgen en prijs stickers aan te kunnen maken.

Wanneer je de huurovereenkomst bij ons in de winkel komt ondertekenen, printen wij voor jou de stickers uit en kan de verkoop beginnen.

Je kan een dag voordat jouw huurperiode begint tussen 16:00 en 18:00 uur jouw verkoopplek naar eigen wens komen inrichten. Op de laatste dag van jouw huurperiode zorg je er zelf voor dat jouw niet verkochte spullen vr sluitingstijd zijn opgehaald. Je kan er ook voor kiezen om jouw spullen te doneren aan Second Sale. Wij ruimen deze dan voor jou op.

Tijdens jouw huurperiode ben je vrij om zo vaak als je wilt jouw verkoopplek aan te vullen en het netjes bij te houden.

Wanneer je voor n week huurt is het niet mogelijk dezelfde verkoopplek te verlengen. Huur je langer dan een week, dan is het mogelijk om een week voordat jouw huurtermijn is verlopen jouw verkoopplek te verlengen.
Wat kost het?

Je huurt voor minimaal n week een verkoopplek. Hoe langer je huurt, des te voordeliger het wordt.

Wil je langer dan 6 weken huren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn al enthousiast? Jij ook?