>
Zelf brengen, ophalen en bezorgen

Verdienen uw spullen ook een tweede leven? Maak een ander blij met uw bruikbare spullen en breng ze naar Second Sale, deze koopt het namelijk voor een geringe vergoeding van uw over. Door het aanbieden van uw herbruikbare spullen bij Second Sale, leveren u en wij een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de afvalberg.

De herbruikbare spullen worden door ons schoongemaakt, nagekeken en indien nodig gerepareerd en klaar gemaakt voor verkoop in onze winkel.

Second Sale neemt niet alle spullen aan! Wij controleren dan ook altijd of dat uw spullen geschikt zijn voor hergebruik. Hieronder vindt u voorbeelden van wat wij wel en niet aannemen of ophalen.
 
In verband met onze planning en de capaciteit van onze vrachtwagen wil Second Sale graag precies weten wat zij gaan ophalen bij u thuis.
Goederen dienen op de begane grond klaar te staan. Goederen die niet op de begane grond klaar staan nemen wij niet mee.
Flat/appartementengebouw: Bij aanwezigheid van een lift, de goederen zo dicht mogelijk bij de lift aanbieden. Bij het ontbreken van een lift dienen de goederen klaar te staan op de begane grond.
Kleine goederen graag in dozen verpakken. Wij nemen geen grote hoeveelheden onverpakte goederen mee. Textiel kunt u bijvoorbeeld in vuilniszakken doen.
Onze medewerkers mogen geen goederen uit schuur, garage of onder uw carport vandaan halen als u niet aanwezig bent. Houdt u hier rekening mee.
Bij een camping/recreatiepark: U kunt alleen goederen aanbieden bij de ingang van het park.
 
 
 
 
 

BezorgenDe door u bij ons gekochte artikelen of goederen kunt u thuis laten bezorgen. Wij hanteren schappelijke prijzen voor het afleveren van uw goederen. Voor het bezorgen in Roosendaal zijn de kosten ? 10,00.
Let op, wij bezorgen uitsluitend tot aan uw voordeur en op de begane grond!
Voorbeelden van geschikte spullen zijn:
Voorbeelden van niet geschikte spullen:
Woonaccessoires
Huishoudelijke artikelen
Kleding en textiel
Cd's, dvd's en lp's
Meubels
Matrassen, mits schoon
Alle werkende elektrische apparaten
 
 
 
 
 
 
 
Oude koel en vrieskasten
Meubels van spaanplaat of ander geperst hout
Waterbedden
Salontafels met plavuizen
Zonnebanken
Batterijen en accu's
Chemisch afval
Bouwmaterialen
Gebruikte vloerbedekking
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OphalenOphalen is voor ons geen enkel probleem, wij halen uw goederen gratis en zorgvuldig bij u op. Voor het maken van een afspraak of informatie wat betreft onze ophaaldagen en tijden belt u met onze medewerkers op het nummer 0165 - 520 410. Second Sale haalt ook goederen bij u thuis op. Voor het ophalen van goederen bij u thuis hanteren wij een aantal voorwaarden: